Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Saara Aalto pistää ruotsinkielisen Tikan laulamaan suomeksi – henkeäsalpaava suoritus!

X Factor Suomi -ohjelman tuomarivalmentaja Saara Aalto on kovan paikan edessä, kun tiimistä pitää tiputtaa yli puolet neljän tuolin haasteessa.

X Factor Suomi -ohjelmassa koetaan suuria tunteita, kun Saara Aallon valmentama tyttöjen tiimi joutuu äärimmäisen tiukan paikan eteen. Kilpailijat taistelevat paikastaan ohjelmassa neljän tuolin haasteessa ja tiimin yhdeksästä tytöstä vain neljä pääsee jatkoon.

Kykyjään jaksossa esittelee muun muassa ruotsinkielinen Tika, joka keskustelee tuomariston kanssa englanniksi. 24-vuotias laulaja tulkitsee haasteessa vakuuttavalla tavalla Paramoren kappaleen Decode.

Aalto kuitenkin mietti, että pystyykö englanniksi esiintyvä Tika valloittamaan suomalaisyleisön puolelleen. Hän kysyykin, osaako Tika laulaa mitään suomeksi.

Katso alta videolta, kuinka Tikalta sujuu suomeksi laulaminen!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme