Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Saara Aalto Radio Novalla X Factor -tuomaruudestaan: ”En ole niin herkkä, kuin ihmiset luulevat!”

Laulaja Saara Aalto vieraili Radio Novalla kertomassa, miltä tuntuu aloittaa työt X Factor Suomen tuomaristossa.

Maailmalla menestynyt laulajatar Saara Aalto, 30, on vastaanottanut hetki sitten uuden pestin. Kaunotar siirtyy tuomaroimaan Suomen X Factoriin yhdessä Michael Monroen, Suvi Teräsniskan ja Mikael Gabrielin kanssa.

Aalto vieraili Radio Novalla kertomassa Esko Eerikäiselle, miltä tuntuu lähteä mukaan uuteen pestiin.

– Kun kysyttiin, tuntui heti siltä, että todellakin haluan lähteä mukaan! Kaunotar muistelee.

Kun laulajatar sai kutsun uuteen pestiin, hän järjesteli kiireisen aikataulunsa uudelleen. Aalto paljastaa, että hän on lapsesta asti halunnut työskennellä televisiossa.

– Pakotin aina pienenä siskoni kuvaamaan minua, Aalto nauraa.

Nelihenkisessä tuomaristossa istuu Aallon lisäksi muita pitkän linjan ammattilaisia. Kaunotar uskoo, että kilpailusta tulee hyvä, sillä tuomarit ovat hyvin erilaisista genreistä.

Esiintyjiltä Aalto toivoo rohkeita heittoja. Hän korostaa, ettei X Factor ole ainoastaan laulukilpailu. Siellä haetaan hahmoja ja hyviä esiintyjiä.

– Toivon, että Suomesta löytyisi yllättäviä tapauksia, jotka saisivat koko Suomen kansan sekaisin!

Toimittaja Eerikäinen kuvailee, että Aallon persoona vaikuttaa siltä, että hän on tuomarina herttainen ja kiltti. Kaunotar kuitenkin kiistää Eerikäisen väitteen. Hän kokee, että kokemusten ja alan vahvan tuntemuksen avulla kuoren alta saattaa paljastua aivan jotain muutakin.

– Olen myös aika tiukka, koska nään ihmisestä aika hyvin, onko hänellä se, mitä tämä ala vaatii, itsevarma Aalto vakuuttaa.

– Haluan olla inspiroiva ja saada kaiken irti, mutta en ole niin herkkä ja herttainen kuin ihmiset luulevat, Aalto vinkkaa.  

Katso videopätkä haastattelusta alta:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme