Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Saara Aalto suunnittelee häitään Meri-rakkaansa kanssa: "Tarvitsemme apua!"

Saara Aalto kertoo kiireisestä arjestaan ja pohtii hääsuunnitelmiaan Huomenta Suomessa.

Laulaja Saara Aalto, 30, suunnittelee häitä kihlattunsa Meri Sopasen kanssa. X-Factor -tähti kertoo maanantaiaamun Huomenta Suomessa parin päättäneen jo haluavansa mennä naimisiin 18. elokuuta 2018. Aallon kiireisen arjen takia häävalmistelut ovat vielä työn alla.

– On ollut vähän kiire ja emme ole ehtineet suunnitella vielä juurikaan. Jos on jotain hääsuunnittelijoita jossain kuulolla, niin me tarvitsemme apua! Aalto nauraa.

Aalto kertoo, että häistä on todennäköisesti tulossa pienet. Laulajatähti haluaa häihin mukaan vain kaikista läheisimmät ihmiset.

– Tämä työ on niin julkista ja on paljon ihmisiä koko ajan ympärillä. Nyt tuntuukin siltä, että haluan juhlia vain juuri niiden tärkeimpien ihmisten kanssa, joihin luottaa täysin.

Laulajattaren arki on erittäin kiireistä ja hän matkustaa paljon erityisesti Helsingin ja Lontoon välillä. Pian hänet nähdään myös tuomarina Suomen X-Factorissa.

Katso yllä olevalta videolta, kun Saara Aalto puhuu itseluottamuksestaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme