Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Sanna ja Laura todistavat räppitaitonsa suorassa lähetyksessä – tapasivat legendaarisessa nettipalvelussa

X Factor Suomi -ohjelman suorat lähetykset polkaistaan käyntiin tulevana sunnuntaina 15. huhtikuuta. Lavalle nousee muun muassa rapduo SANA, jonka matka X Factorissa ei ole sujunut vailla vastoinkäymisiä.

SANA-räppiduossa yleisöä viihdyttävät Sanna Rönnberg ja Laura ”Rela” Wäre. Kaksikolta on kisan aikana kuultu niin omaa musiikkia kuin tulkintoja Mikael Gabrielinja Haloo Helsingin hiteistä.

Sannan ja Relan ystävyys juontaa juurensa vuoteen 2009 ja Mikseri.netiin. Rela otti yhteyttä Sannaan ja kaksikko teki ensimmäisen kappaleensa vuonna 2010. He tapasivat toisensa ensimmäisen kerran vuonna 2013, kun Sanna tarvitsi taustalaulajaa Hyvinkään-keikalleen. Ensikohtaaminen tapahtui lavalla.

Vuonna 2017 Rela ilmoitti kaksikon mukaan X Factoriin ja maanitteli Sannan heittäytymään haasteeseen. Itsevarma kaksikko paljastaa, että alusta asti tavoitteena oli suoriin lähetyksiin eteneminen.

– Esikarsinnassa oli vähän hälläväliä-asenne, että käydään nyt kokeilemassa. Tuolihaasteessa homma alkoi mennä tunteisiin ja sellainen voitontahto heräsi, Sanna kertaa tapahtumien kulkua.

Matka alkukarsinnoista suorien lähetysten kynnykselle on ollut pitkä ja paikoin kovin raskaskin.

– Aika paljon tähän on mennyt aikaa ja kuvauspäivät ovat olleet pitkiä. Kokemuksena tämä on ollut ihan siisti, mutta en lähtisi uudestaan, Sanna täräyttää.

– Ajattelen sen niin, että jos lähtee johonkin televisiossa esitettävään laulukilpailuun, sinut kyllä bongataan, jos on niinkseen. Että ei varmaan ihan jokaista kilpailua tarvitse kiertää. Asiat tapahtuvat, jos on tapahtuakseen, hän jatkaa pohdiskellen.

Sanna asuu tällä hetkellä Oulussa, joten matkustaminen pidentää kuvausurakoita entisestään. Relaa sen sijaan pitää kiireisenä opintojen loppusuora.

– Välillä sitä on ollut aika liiskana puun ja kuoren välissä, kun painaa pitkää päivää vähillä unilla. Se on ehkä ollut itselle rankinta, ettei aika ole aina riittänyt.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!


Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme