Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Yllätyspudotus X Factor Suomessa – Michael Monroe: ”Saan varmaan paljon vihamiehiä”

X Factor Suomi -ohjelmassa koetaan suuria tunteita, kun yli puolet bändeistä lähtee kotimatkalle.

Michael Monroen luotsaamat yhtyeet esiintyvät kuin viimeistä kertaa X Factor Suomi -ohjelman neljän tuolin haasteessa tänään sunnuntaina 11. maaliskuuta. Yhdeksästä yhtyeestä vain neljä pääsee jatkoon.

Ohjelmassa koettiin sokeeraava pudotus, kun jyväskyläläinen Nuclear Nightshift -yhtye joutui jättämään leikin kesken. Oman kappaleensa esittänyt yhtye sai suitsutusta tuomaristolta, mutta Monroe koki, että bändi pärjää ilman hänen apuaankin.

– Te olette fantastinen bändi ja niin valmiita, että... Saan nyt paljon vihamiehiä, mutta te ette ole jatkossa, Monroe totesi yleisön tyrmistyneiden huokausten saattelemana.

Katso Nuclear Nightshiftin veto videolta artikkelin yläosasta.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme