Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Suomalaiset hullaantuivat 16-vuotiaasta Raidista X Factorissa: "Viestejä tulee jo päivittäin"

X Factor Suomi -ohjelman livelähetykset starttaavat sunnuntaina 15. huhtikuuta. Lavalla nähdään muun muassa Raid Amiri, joka on kerännyt itselleen kilpailun aikana vankan fanijoukon.

X Factor Suomi on edennyt vihdoin kutkuttavaan vaiheeseen, jossa kilpailijat pääsevät esittelemään taitojaan liveyleisön edessä. Kaikkiaan kahdeksan kilpailijaa on selvittänyt tiensä läpi koelaulujen, bootcampin, neljän tuolin haasteen ja tuomarien tapaamisen ja jokaisesta tiimistä mukana on kaksi esiintyjää.

Poikien joukosta jatkoon päässyt Raid Amiri kertoo haluavansa vedota musiikillaan ihmisten tunteisiin. Hänen mukaansa suoriin lähetyksiin pääseminen oli todellinen yllätys. Raidin valmentaja Mikael Gabriel on kannustanut suojattiaan olemaan rohkeasti oma itsensä.

– Miklu on aina kehottanut minua tuomaan itseäni enemmän esiin. Näyttää sitä paloa, mitä ihmiset haluavat nähdä.

16-vuotias Raid kertoo haaveilevansa levytyssopimuksesta ja suurista lavoista, kuin myös faneista. Viimeisin haave on jo osittain toteutunut, sillä Raid paljastaa saaneensa faneja jo X Factor -matkan aikana.

Sosiaalisessa mediassa nuorta miestä lähestytään tiiviiseen tahtiin. Eniten yhteydenottoja tulee Instagramissa ja seuraajiakin on karttunut. 

– Olen siitä tosi kiitollinen. Viestejä tulee jo päivittäin, moni toivottaa tsemppiä liveihin ja kertoo pitäneensä esityksistäni. Yritän vastata kaikille ja kertoa, että viestit merkitsevät todella paljon.

Tällä hetkellä Raidin ensisijainen tavoite on kuitenkin X Factorin voitto. 

– Aina ei kuitenkaan saa, mitä haluaa. Suorissa lähetyksissä on mukana todella kovat laulajat. Vähän jännittää, miten käy, mutta olen valmis siihen. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!


Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 MTV3-kanavalla!


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme