Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Suoran lähetyksen paine alkaa vaikuttaa X Factorin Henri-Aleksiin: "Ansaitsen olla tässä"

X Factor Suomi -ohjelman suorat lähetykset polkaistaan käyntiin tulevana sunnuntaina 15. huhtikuuta. Lavalle nousevan Henri-Aleksi Pietiläisen mukaan kaikki kilpailijat ovat niin erilaisia, että mitä vaan voi käydä.

X Factor Suomi on edennyt vihdoin kutkuttavaan vaiheeseen, jossa kilpailijat pääsevät esittelemään taitojaan liveyleisön edessä. Kaikkiaan kahdeksan kilpailijaa ovat selvittäneet tiensä läpi koelaulujen, bootcampin, neljän tuolin haasteen ja tuomarien tapaamisen ja jokaisesta tiimistä mukana on kaksi esiintyjää.

Yli 25-vuotiaiden joukosta jatkoon päässyt Henri-Aleksi Pietiläinen odottaa live-esityksiä jo innolla ja hän vihjailee, että hän saattaa näyttää taitonsa myös tanssin saralla. 

– Monipuolisuuttahan se olisi ja minulla on aika öljytyt nivelet, että kyllähän se voi lähteä. 

Henri-Aleksi kertoo, ettei osannut sen kummemmin etukäteen huolehtia siitä, pääseekö hän suoriin lähetyksiin asti näyttämään taitonsa muusikkona. Suoriin lähetyksiin mies lähtee hyvällä fiiliksellä. 

– En halua ajatella niin, että en olisi uskonut, että olen vielä tässä, koska sitten siitä tulisi hirveät paineet. Pitää olla luotto siitä, että sen verran on taitoa, että ansaitsen olla tässä. 

Kilpailun finaaliporukassa kaikki ovat Henri-Aleksin mukaan niin erilaisia, että tilanne on kaikille kilpailijoille todella haastava. 

– Nyt on ihan Suomen kansan haltuun. Kyllä se on nyt vähän sellaista arpapeliä, että mikä biisi iskee, kehen se vetoaa ja tuleeko ihan nappisuoritus. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!


Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme