Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Suorassa lähetyksessä X Factor -lavalle nouseva Viktorio: "Näytän kansalle millainen artisti oikeasti olen"

X Factor Suomi -ohjelman suorat lähetykset polkaistaan käyntiin tulevana sunnuntaina 15. huhtikuuta. Poikien porukasta jatkoon päässyt Viktorio Angelov aikoo näyttää live-esityksessä todellisen minänsä. 

X Factor Suomi on edennyt vihdoin kutkuttavaan vaiheeseen, jossa kilpailijat pääsevät esittelemään taitojaan liveyleisön edessä. Kaikkiaan kahdeksan kilpailijaa on selvittänyt tiensä läpi koelaulujen, bootcampin, neljän tuolin haasteen ja tuomarien tapaamisen ja jokaisesta tiimistä mukana on kaksi esiintyjää.

Viktorio Angelov kertoo olevansa valmis tulevaan koitokseen ja nauttivansa kaikesta, mitä hänen ympärillään tällä hetkellä tapahtuu. Suoriin lähetyksiin pääseminen ei tullut Viktoriolle täytenä yllätyksenä, sillä hän tähtää määrätietoisesti koko kilpailun voittoa kohti. 

– En olisi voinut odottaa sitä varmasti, että nyt kun haen tähän (kilpailuun) mukaan, niin olen ainakin liveissä. Ei ollut mitään sellaista, vaan taistelin joka kerta paikastani kilpailussa. 

Viktorio kertoo saaneensa valmentajaltaan Mikael Gabrielilta paljon neuvoja ja vinkkejä. Valmentajan lisäksi hän on saanut suurta tukea perheeltään. Viktorio kertoo käyneensä äitinsä ja siskonsa kanssa läpi periaatteessa kaiken, mitä kilpailussa on tapahtunut.

– He ovat juuri ne ihmiset, jotka pitävät minun jalkani maassa, että en lähtisi lentämään. Ymmärrän tosi hyvin, millaisessa asemassa olen. Tiedän, että koska he tuntevat minut niin hyvin ja rakastavat minua, niin tiedän, että jos jotain käy, niin he pitävät jalkani maassa. 

Kilpailun aikana Viktorio on oppinut haastamaan itseään ja lähtemään oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Hän kertoo saaneensa selkeämmän kuvan siitä, millainen artisti hän on ja millaista musiikkia hän haluaa tehdä. 

– Tosi kiva, että olen päässyt tähän asti ja nyt en keskity niin paljon kisaan vaan siihen, että näytän yleisölle ja kansalle, millainen artisti oikeasti olen. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!


Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme