Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Suvi Teräsniska kipuilee X Factor -pudotusten kanssa: ”Tilanne ahdistaa ihan hirveästi”

Laulukilpailu X Factor Suomi on täynnä toinen toistaan upeampia esiintyjiä, mutta vain yksi voi voittaa. Matkan varrelle mahtuu raskaita pettymyksiä, jotka tuottavat päänvaivaa kisan tuomarivalmentajille.

X Factor Suomi on edennyt kutkuttavaan vaiheeseen, sillä nyt koelauluista jatkoon selvinneet ovat jaettu omiin kategorioihin.

Kategorioita on neljä ja niistä jokaista valmentaa yksi kisan tuomareista. Saara Aalto valmentaa tyttöjä, Suvi Teräsniska opastaa yli 25-vuotiaita, Mikael Gabriel luotsaa poikia ja Michael Monroe koulii yhtyeitä. 

Kilpailuun liittyy aina myös ikäviä puolia, kun kokelaita joudutaan lähettämään kotimatkalle. Tuomarivalmentajat ovat pystyneet tukeutumaan toisiinsa vaikeiden paikkojen äärellä.

Teräsniska kiittelee kollegoitaan avusta esimerkiksi karsintavaiheessa, jossa valmentajat joutuivat tiivistämään omia joukkueita pienemmiksi heti koelaulujen jälkeen. 

– Siinä kohtaa ei ajattele, että vieressä istuu kilpaileva tuomari jolla on kilpaileva joukkue, kun joku muu kysyi minulta neuvoja tai vinkkejä. Minulle ei tullut mieleenkään alkaa jauhaa puuta heinää, Teräsniska toteaa MTV.fin haastattelussa.

Teräsniska myöntää, että kilpailijoiden lähettäminen kotimatkalle oli hänelle vaativa paikka. Hänen kategoriansa 19 laulajasta vain yhdeksän pääsi seuraavaan vaiheeseen.


Osa kilpailijoista näytti avoimesti pettymyksensä tuomareiden päätökseen ja koki, että jatko kilpailussa oli heille viimeinen mahdollisuus unelmien toteuttamiseen.

– Ei se ole kivaa. Ensimmäinen pudotus alkukarsintojen jälkeen oli vaikein paikka. Se oli tosi inhottavaa. Minua ahdisti se tilanne ihan hirveästi, Teräsniska puuskahtaa.

– Piti pitää mielessä se, että vain yksi voittaa. Kaikki muut tippuvat, paitsi se yksi, laulaja summaa.

X Factor sunnuntaisin MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme