Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Tästä koelaulusta ei persoonallisuutta puutu – 19-vuotias Janina rakastaa oopperaa ja musikaaleja

Kempeleeltä kotoisin oleva Janina Gallén valloittaa tuomarivalmentajat omalaatuisella tyylillään X Factor Suomi -ohjelman koelauluissa.

X Factor Suomi -laulukilpailu on edennyt jo kolmanteen koelaulujaksoon. Tänään sunnuntaina 18. helmikuuta koelauluissa nähtiin muun muassa 19-vuotias Janina Gallén, joka teki tuomarivalmentajiin suuren vaikutuksen omaleimaisella habituksellaan.

Nuori nainen kertoo ohjelmassa, että musikaalit ovat hänen intohimonsa ja että oopperan laulaminen on yksi hänen stressinhallintakeinoistaan. Koelaulussaan Janina esittää tuomarivalmentajille potpurin, jossa hän yhdistää kappaleita suosikkimusikaaleistaan Wickedistä, Oopperan kummituksesta ja Les Misérablesista.

Katso koelaulu kokonaan videolta artikkelin yläosasta.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme