Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Tiukka tuomarilinja tyrmistyttää X Factorissa: "Jos päästän sinut jatkoon, lasken rimaa"

Pojat joutuvat taistelemaan paikastaan X Factor Suomi -ohjelmassa huomenna sunnuntaina. 

X Factor Suomi -ohjelmassa eletään huomenna sunnuntaina jännittäviä aikoja, kun kilpailijat ottavat osaa neljän tuolin haasteeseen.

Kilpailussa on neljä joukkuetta, joista jokaista valmentaa yksi kilpailun tuomareista. Mikael Gabriel valmentaa poikia, Saara Aalto ohjeistaa tyttöjä, Suvi Teräsniska luotsaa yli 25-vuotiaita ja Michael Monroe valmentaa bändejä. 

Jokainen joukkue osallistuu vuorollaan neljän tuolin haasteeseen, jossa tuomarivalmentaja joutuu lähettämään tiimistään yli puolet kotiin. Huomenna sunnuntaina 18. maaliskuuta haasteeseen tarttuvat Mikael Gabrielin valmentamat pojat ja illan päätteeksi yhdeksästä kilpailijasta jäljellä on enää neljä. 

Vantaalainen Rünno ei saa jatkopaikkaa neljän tuolin haasteessa, vaikka hän on illan ensimmäinen esiintyjä. Päätös saa aikaan tyrmistyneitä reaktioita niin yleisössä kuin tuomaristossakin. 

– Jos päästän sinut tuolille, lasken rimaa, jonka kollegani ovat asettaneet, Mikael Gabriel perustelee ratkaisuaan.

Miten käy muiden kilpailijoiden? Se selviää huomenna sunnuntaina!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme