Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Tuomaristo tyrmistyi Suvi Teräsniskan päätöksestä pudottaa yleisön villinnyt räppäri: "Tuo tuli yllättäen"

Freestyleräpillä X Factor Suomi -ohjelmassa hämmästyttänyt Sami jäi ilman jatkopaikkaa neljän tuolin haasteessa.

X Factor Suomi -sarjan seuraavassa jaksossa pahamaineisen neljän tuolin haasteen ottavat vastaan Suvi Teräsniskan valmentamat yli 25-vuotiaat kilpailijat. Illan päätteeksi yhdeksästä kilpailijasta on jäljellä enää neljä.

Lavalle nousi muun muassa 28-vuotias Sami, joka häkellytti tuomariston jo koelauluissa omalaatuisella freestyleräpillä. Miehen reteä esitys vakuutti yleisön ja tuomarit myös neljän tuolin haasteessa.

– Tämä on taikaa, hyvin harvinaista osaamista, joka on sinulla hallussa. Olet mitä olet, eikä kukaan pysty harjoittelemaan moista. Se on luonnonlahjakkuus, aivan poikkeuksellista ja fantastista. Tästä tulee melkein uskonnollista, kun vedät noin, Michael Monroe hehkutti.

Päätös Samin kohtalosta oli kuitenkin yksin Suvi Teräsniskan harteilla.

– Tämä ei ole improvisaatiokilpailu ja se minua mietityttää. Sinulla on ihan mieletön lahja ja on ihanaa, että olet saanut meidät nauramaan illasta toiseen. Mutta kuinka pitkälle se kantaa? Teräsniska pohdiskeli.

Yleisön ja tuomariston yllätykseksi Suvi päätti, ettei Sami jatka kilpailussa.

– Tuo tuli vähän yllättäen, Aalto ihmetteli pöyristyneenä.

​​​​​​​– Anna mulle se! Monroe vaati.

Katso Samin esitys kokonaan videolta artikkelin yläosasta.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme