Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Tyttöbändi tulkitsee Mikael Gabrielin jättihitin – kuuntele huikea veto!

X Factor Suomi -ohjelmassa eletään jännittäviä aikoja, kun kilpailijat taistelevat jatkopaikasta neljän tuolin haasteessa. 

X Factor Suomen seuraavassa jaksossa tänään sunnuntaina 11. maaliskuuta Michael Monroen luotsaamat yhtyeet esiintyvät kuin viimeistä kertaa neljän tuolin haasteessa. Yhdeksästä yhtyeestä vain neljä pääsee jatkoon. 

Jaksossa taitojaan esittelee muun muassa räppiduo SANA. Sanna Rönnbergin ja Laura Wäreen muodostama yhtye tulkitsee haasteessa Mikael Gabrielin jättihitin Kipua

Duon esitys jakoi tuomariston mielipiteet. Itse Mikael Gabriel oli sitä mieltä, että Wäre naulasi kappaleen kertosäkeen täydellisesti, mutta Suvi Teräsniska lähettäisi kaksikon kotiin. Päätös SANAn jatkopaikasta on kuitenkin yksin Michael Monroen. 

Kuinka SANAn käy? Katso esitys ja tuomariston kommentit videolta artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme