Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Upea ilmestys! X Factor -laulaja tyrmää punaisessa jumpsuitissa

Hanna-Maaria taistelee paikastaan X Factor Suomi -ohjelman finaalissa. 

X Factor Suomi -kilpailu on edennyt huikean jännittävään vaiheeseen, jossa mukana on enää kilpailun neljä parasta laulajaa. Illan päätteeksi selviää koko kisan finaalikaksikko ja kausi huipentuu finaalilähetykseen sunnuntaina 6. toukokuuta.

Hanna-Maaria veti lavalla oman kappaleensa Ainoo oikee. Suvi Teräsniskan tiimin laulaja oli tyrmäävä ilmestys lähetyksessä punaisessa shortsiasussaan.

Ennen vetoaan Hanna-Maaria painotti, että tässä lähetyksessä kappalevalinta, tyyli ja tuotanto on tismalleen sitä, mitä hän haluaa artistina olla. 

Kilpailijalla ja valmentajalla oli yhtenevät asut, sillä myös Teräsniskan yllä nähtiin punaista pitsiä. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme