Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Viisuihin valmistautuva Saara Aalto piruilee kisamenestyksestään: "Jos sijoittuisi edes toiseksi"

Saara Aalto edustaa Suomea Lissabonissa järjestettävissä euroviisuissa. 

VIDEO: Saara Aalto tulkitsi Monsters-kappaleensa X Factor Suomi -ohjelmassa

Laulajatähti Saara Aalto on parhaillaan Portugalin Lissabonissa valmistautumassa euroviisuihin. Aalto pääsee viisulavalle ensimmäisen kerran ensi tiistaina 8. toukokuuta, kun kisasta nähdään ensimmäinen semifinaali. 

Aalto julkaisi innostusta tihkuvan kuvan Lissabonista Instagramissa. Kuvan yhteydessä hän hehkuttaa uuden Wild Wild Wonderland -studioalbuminsa menestystä ja kiittää fanejaan levyn kuuntelemisesta. 


Kuvatekstissä hän piruilee myös tavoitteestaan euroviisujen suhteen. Aalto on osallistunut urallaan useisiin kilpailuihin ja sijoittunut miltein aina toiseksi. Kaava on toistunut muun muassa Uuden musiikin kilpailussa, The Voice of Finlandissa sekä X Factor UK:ssa. 

– Nyt mennään ja voitetaan euroviisut! Tai jos sijoittuisi edes toiseksi... Aalto veistelee englanniksi.

Euroviisut huipentuvat tänä vuonna lauantaina 12. toukokuuta järjestettävään finaaliin. Aallon kisakappale kantaa nimeä Monsters

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme