Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -esitys menee karmealla tavalla penkin alle – räppäri unohtaa sanat: "Täydellinen fiasko"

Paineet ovat kovat, kun X Factor -kokelaat ottavat vastaan neljän tuolin haasteen. 25-vuotiaan Aleksin esitys ei sujunut odotetulla tavalla, kun sanat lipesivät hänen muististaan h-hetkellä.

X Factor Suomi -sarjan seuraavassa jaksossa pahamaineisen neljän tuolin haasteen ottavat vastaan Suvi Teräsniskan valmentamat yli 25-vuotiaat kilpailijat. Illan päätteeksi yhdeksästä kilpailijasta on jäljellä enää neljä.

Illan aikana kuullaan toinen toistaan hienompia tulkintoja, mutta kaikilla haaste ei mene aivan putkeen. 25-vuotias Aleksi asteli lavalle rehvakkaasti, mutta esitys loppui lyhyeen.

Aleksi räppäsi lavalla itse kirjoittamansa kappaleen KAP, mutta sanat unohtuivat mieheltä tyystin ja esitys jäi kesken.

– Näin käy, kun lähtee takki auki, Aleksi toteaa esityksensä jälkeen.

– Olisi ollut ihan sama, pääsenkö jatkoon vai en, mutta olisin halunnut esiintyä teille kaikille parhaani mukaan, mies pahoittelee tuomaristolle ja yleisölle.

Michael Monroe kuvaili esitystä täydelliseksi fiaskoksi, mutta antoi Aleksille paljon kiitosta siitä, että Aleksi ei musertunut epäonnistumisestaan vaan seisoi selkä suorana lavalla.

Kuinka Aleksin käy? Katso pätkä esityksestä videolta artikkelin yläosasta.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme