Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -finaalipari yhtä hymyä! Saara Aalto sädehti Matt Terryn kanssa punaisella matolla

Suomen X Factor -tuomarina nähtävä Saara Aalto osallistui hyväntekeväisyystapahtumaan Lontoossa.

Laulaja Saara Aalto osallistui Pink Ribbon -hyväntekeväisyystapahtumaan Lontoossa eilen keskiviikkona. Aalto kuvattiin tapahtuman punaisella matolla Matt Terryn kanssa.

Aalto ja Terry olivat viime syksynä Brittien X Factor -ohjelman finalistikaksikko. Terry vei kykyohjelman voiton ja Aalto sijoittui toiseksi.

Katso alla kuvia punaiselta matolta!

​​​​​​​


Saara Aalto kertoi eilen tiistaina The Sun -lehden haastattelussa siirtyvänsä levy-yhtiö Warnerille ja jättävänsä Sonyn. Samalla päättyy yhteistyö myös Simon Cowellin kanssa.

Aalto sanoo haastattelussa pitävänsä kunniana sitä, että hän pääsi Sonyn leipiin. Hän kertoo kuitenkin myöhemmin kokeneensa, ettei se ollut hänelle oikea tiimi.

Aallon mukaan Warner oli innostunut hänen tyylistään ja yhtiö haluaa tehdä Aallosta "suuren teatraalisen artistin".


Laulaja kertoo tehneensä Warnerin kanssa maailmanlaajuisen sopimuksen. Aalto sanoo lisäksi, että hänen ja Cowellin välit ovat kunnossa.

Katso alla Saara Aallon haastattelu Peter Nymanin ohjelmassa.

Katsomo-video ei ole saatavilla


X Factor alkaa MTV3-kanavalla ensi keväänä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme