Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -juontaja Viivi Pumpanen jännittää laulajien puolesta: "Tiedän, miltä tuntuu olla yksin lavalla"

X Factor -laulukilpailun juontajan saappaisiin hyppäävä Viivi Pumpanen on itsekin esitellyt laulutaitojaan lavalla. Nyt hän pääsee kannustamaan unelmiaan tavoittelevia laulukokelaita. 

Maailman suurimpiin viihdeilmiöihin lukeutuva X Factor rantautuu Suomeen ja ohjelman juontajakaksikkona nähdään Viivi Pumpanen ja Ile Uusivuori

Miss Suomi -kilpailusta kansan tietoisuuteen noussut Pumpanen, 29, on esiintynyt urallaan niin rämäpäisessä Possessa kuin kesäteatterin lavoillakin, mutta nyt räiskyvä kaunotar on täysin uudenlaisen haasteen edessä laulukilpailun juontajana.

X Factorissa Pumpanen odottaa eniten paitsi livelähetyksiä, myös uusien tähtien syntyä. Kokenut esiintyjä myöntää, että suorat lähetykset ajavat hänet yhä jännityksen partaalle. 

– Livelähetyksissä on aina se oma fiiliksensä. Kun live lähtee käyntiin, sen jännityksen tuntee vatsassa ja joka puolella. Siitä ei ole paluuta. Läsnäolo on kaikista tärkeintä, Pumpanen pohdiskelee.

– Olen ikuinen jännittäjä, mutta onneksi oppinut vuosien varrella sen, että virheet ovat inhimillisiä ja opettavat eniten. Se on myös suoran lähetyksen suola – jos jotain sattuu, show must go on.

Kesällä 2017 Pumpanen esitteli omia laulutaitojaan Samppalinnan kesäteatterin lavalla. Juontaja uskoo, että kokemus saa hänet ymmärtämään paremmin myös kilpailuun osallistuvia laulajia ja sitä, miltä tuntuu ylittää itsensä tiukassa paikassa. 

– En ole aiemmin uskaltanut laulaa, mutta tänä kesänä pääsin työskentelemään niin huikeassa porukassa, joka sai kiskottua minusta sen rohkeuden ulos vetää myös sooloja. Musiikki on aina ollut osa elämääni ja tykkään laulamisesta tosi paljon. Se on vapauttavaa ja aitoa.

– Kun on itse laulanut sooloja tietää, miltä tuntuu astua yksin lavalle. Siinä ihminen on todella paljaana. Kun kaikki katsoo sinua ja odottaa, mitä teet. Haluan nähdä onnistumisia ja itsensä ylittämisiä.

Tulevalla kaudella X Factorin tuomaristossa nähdään maailmanlaajuiseen menestykseen ponnahtanut pop-tähti Saara Aalto, rocklegenda Michael Monroe, iskelmän ja suomirockin supertähti Suvi Teräsniska sekä Suomi-hiphopin tämän hetken kuumin nimi Mikael Gabriel. Tuomarit toimivat myös kilpailijoiden valmentajina huikealla matkalla kohti tähteyttä.

X Factor MTV3-kanavalla keväällä 2018!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme