Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -kilpailija avoimena musiikkibisneksen raadollisuudesta: "Aivan järkyttävää"

X Factor Suomi -ohjelman livelähetykset starttaavat sunnuntaina 15. huhtikuuta. Lavalle nouseva Hanna-Maaria Tuomela kertoo olevansa valmis levyttävän artistin uralle.  

X Factor Suomi on edennyt vihdoin kutkuttavaan vaiheeseen, jossa kilpailijat pääsevät esittelemään taitojaan liveyleisön edessä. Kaikkiaan kahdeksan kilpailijaa oon selvittänyt tiensä läpi koelaulujen, bootcampin, neljän tuolin haasteen ja tuomarien tapaamisen ja jokaisesta tiimistä mukana on kaksi esiintyjää.

Yli 25-vuotiaista jatkoon päässyt Hanna-Maaria Tuomela kertoo olevansa valmis aloittamaan uransa muusikkona. Hanna-Maarialla on jo levy valmiina ja hän toivoo, että saisi hellittää levy-yhtiöissä juoksemisen ja itsensä jatkuvan promoamisen suhteen. 

– Haluaisin nyt vaan hyvän startin tälle kaikelle. 

30-vuotias Hanna-Maaria kertoo saaneensa kokea kantapään kautta musiikkialan raadollisuuden. Hanna-Maarian mukaan useissa tilanteissa ongelmaksi on muodostunut hänen ikänsä.

– Menin 28-vuotiaana yhteen levy-yhtiötapaamiseen. Siellä minulle sanottiin, että sinun olisi pitänyt istua täällä kymmenen vuotta sitten. Maailma on niin vääristynyt ja olen kokenut aivan järkyttävää ikärasismia tällä alalla. 

Hanna-Maaria kertoo saaneensa X Factor Suomi -ohjelmaan osallistumisesta paljon enemmän, kuin hän olisi koskaan saattanut kuvitella. Alunperin hän ei olisi halunnut osallistua kilpailuun, mutta hän koki, ettei hänellä ollut enää muuta vaihtoehtoa. 

– Tämä on henkisesti tosi raastavaa, koska otan tämän niin vakavasti. Pitäisi ottaa rennommin, mutten osaa. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!


Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme