Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -kilpailija laulaa suorassa lähetyksessä oman kappaleensa – taustalla Michael Monroen lohduttava kommentti

X Factor Suomi -ohjelmassa kuullaan tänään niin kansainvälisiä hittejä kuin kilpailijoiden omaakin tuotantoa.

Katso videolta Hanna-Maarian tulkinta JVG:n jättihitistä Älä jätä roikkuu. 

X Factor Suomi -ohjelman toinen suora lähetys nähdään tänään sunnuntaina 22. huhtikuuta. Lavalle nousee kilpailun kuusi parasta esiintyjää ja illan teema on unelmat. Peli on kovaa, sillä lähetyksen päätteeksi kahden kilpailijan matka X Factorissa päättyy.

Suvi Teräsniskan valmentama Hanna-Maaria tulkitsee tänään lavalla oman kappaleensa Meri keinuttaa. Herkkä kappale syntyi kilpailun aikana, erittäin jännittävän neljän tuolin haasteen jälkeen. Tuolloin Hanna-Maaria murtui kyyneliin lavalla ja Michael Monroe lohdutti häntä sanomalla: ”Ei se ole niin vakavaa.”

Hanna-Maaria paljastaa, että Monroen sanat toimivat inspiraationa Meri keinuttaa -kappaleeseen.

Kuinka Hanna-Maarian käy? Se selviää tänään suorassa X Factor Suomi -lähetyksessä!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme