Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -kilpailija ylistää valmentajaansa: "On mahtavaa tuntea se, että hän välittää"

X Factor Suomi -ohjelman livelähetykset starttaavat sunnuntaina 15. huhtikuuta. Lavalle nouseva Tika Liljegren kertoo oppineensa kilpailun aikana todella paljon ja ylistää Saara Aallon valmennusta. 

X Factor Suomi on edennyt vihdoin kutkuttavaan vaiheeseen, jossa kilpailijat pääsevät esittelemään taitojaan liveyleisön edessä. Kaikkiaan kahdeksan kilpailijaa on selvittänyt tiensä läpi koelaulujen, bootcampin, neljän tuolin haasteen ja tuomarien tapaamisen ja jokaisesta tiimistä mukana on kaksi esiintyjää.

Tytöistä jatkoon päässyt Tika Liljegren kertoo unelmoineensa suoriin lähetyksiin pääsemisestä, muttei osannut oikeasti kuvitella tämän tapahtuvan. 24-vuotias Tika kertoo nauttineensa erittäin paljon esiintymisestä ja uusiin ihmisiin tutustumisesta. Hän kertoo oppineensa myös paljon uusia asioita itsestään ja esiintymisestä.

– Kilpailun aikana olen oppinut hurjasti tyyneyttä esiintymisen suhteen. Kaikki esitykset ovat olleet hurjan erilaisia, enkä ole tehnyt mitään tällaista aiemmin. 

Tika puhuu ylistävästi valmennustoveristaan Fanny Falkista sekä itse valmentajastaan Saara Aallosta. Aalto on Tikan mukaan valmentanut nuorta naista laulamisessa mutta myös neuvonut, ettei kommentteja kannata lukea. 

– Saaran valmennuksessa on ollut niin hyvä olla, koska hän pitää meihin jatkuvasti yhteyttä. Olen laulanut yhdessä hänen kanssaan ja on mahtavaa tuntea se, että hän välittää. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!


Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme