Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -kilpailijan koskettava tarina – adoptioisä muistelee: "Hän oli saanut syödäkseen vain puuroa"

Tika taistelee finaalipaikasta X Factor Suomi -ohjelmassa. 

X Factor Suomi -kilpailu on edennyt huikean jännittävään vaiheeseen, jossa mukana on enää kilpailun neljä parasta laulajaa. Illan päätteeksi selviää koko kisan finaalikaksikko ja kausi huipentuu finaalilähetykseen sunnuntaina 6. toukokuuta.

Illan kruunasi Saara Aallon joukkueessa laulavan Tikan tulkinta Celine Dionin jättihitistä All by Myself. Ennen vetoa laulaja kertoi omasta lapsuudestaan. 

Tika adoptoitiin Nepalista Ruotsiin puolitoistavuotiaana. Hänen biologinen äitinsä kuoli synnytyksessä ja vain vuotta myöhemmin hänen isänsä hukkui tulvassa.

– Asuin hetken aikaa lastenkodissa, kunnes pääsin isän ja äidin luokse, Tika kertoi lähetyksessä.

– Hän oli saanut syödäkseen vain puuroa eikä hänellä ollut puhdasta juomavettä, Tikan isä muisteli.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme