Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -koelauluista selvinneet kilpailijat joutuivat heti tulikokeeseen – katso piinaavat pudotukset!

X Factor Suomi -ohjelmassa nähtiin kauden viimeiset koelaulut. Seuraavaksi kilpailijat etenevät tuolivaiheeseen, mutta sitä ennen tuomareiden piti karsia joukkueistaan kilpailijoita.

X Factor Suomi -ohjelman tuomarit Saara Aalto, Michael Monroe, Mikael Gabriel ja Suvi Teräsniska joutuivat viimeisten koelaulujen jälkeen tukalaan tilanteeseen. Viimeiset koelaulut nähtiin MTV3-kanavalla sunnuntaina 25.2. kello 19.30–21.00. Seuraavaksi kilpailijat etenevät niin sanottuun tuolivaiheeseen, jossa he kilpailevat muiden laulajien kanssa tuolipaikasta. Ennen tähän vaiheeseen pääsyä, ohjelman luoja Simon Cowell pudotti melkoisen pommin niin tuomareille kuin laulajillekin.

Cowell teki yllättävän visiitin Helsinkiin videon välityksellä. Videolla Cowell kertoi, että kilpailun seuraavaan vaiheeseen pääsee ainoastaan yhdeksän esiintyjää jokaisesta kategoriasta. Tämä tarkoitti sitä, että tuomarivalmentajat joutuvat karsimaan osallistujia heti koelaulujen jälkeen.

Karsinta tarkoitti kotimatkaa monelle esiintyjälle, sillä Teräsniskan tiimissä oli 19 laulajaa, Monroen yhtyeitä oli 11, Aallon tyttöjä oli peräti 17 ja Mikaelin poikia 15. 

Tuomarit järjestivät joukkueille bootcampin, jonka päätteeksi he joutuivat tekemään vaikeita päätöksiä.

Katso videolta, miten laulajat pärjäsivät bootcamp-vaiheessa!


Lue lisää 4. jakson kokelaista täältä! Katso jatkoon päässeiden koelaulut täältä

X Factor sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Subilla maanantaisin kello 20.30

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme