Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -koelaulut täydessä vauhdissa – katso ensimmäiset kuvat hakijoista!

X Factor -laulukilpailun koelaulut alkoivat tällä viikolla. 

Suomen X Factor -laulukilpailun koelaulut alkoivat tällä viikolla Helsingissä. Voitonnälkäisiä kilpailijoita saapui paikalle sankoin joukoin ympäri Suomen.
Ohjelman uudella kaudella juontajina toimivat radiotähti Ile Uusivuori sekä entinen missi Viivi Pumpanen. Uusivuori oli itse koelaulupäivästä jännittyneellä mielellä ja kertoo tunnelmistaan X Factorin virallisella Instagram-tilillä.

– Tää näyttää aika hyvälle, täällä on paljon porukkaa. Noilla kaikilla kilpailijoilla on pitkä päivä edessä, mutta mä olen ainakin tosi innoissani. 
Kilpailun tuomareina toimivat Saara AaltoMichael MonroeSuvi Teräsniska sekä Mikael Gabriel.X Factor alkaa MTV3-kanavalla ensi keväänä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme