Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -kokelas saa sukat pyörimään Suvi Teräsniskan jaloissa: "Tykkäätkö flirttailla, kun esiinnyt?"

X Factor Suomi -ohjelmassa kisaava Henri-Aleksi vakuutti Suvi Teräsniskan omalla blues-kappaleellaan.

X Factor Suomi -sarjan seuraavassa jaksossa pahamaineisen neljän tuolin haasteen ottavat vastaan Suvi Teräsniskan valmentamat yli 25-vuotiaat kilpailijat. Illan päätteeksi yhdeksästä kilpailijasta on jäljellä enää neljä.

Lavalla kuultiin myös kilpailijoiden omaa musiikkia, kun Henri-Aleksi tulkitsi oman Leather Jacket, Blond Hair -kappaleensa. Teräsniska myöntää, että mies ja kitara -esitykset puhuttelevat häntä. 

– Alkukarsinnoissa sait posket punottamaan. Tykkäätkö flirttailla, kun esiinnyt? Suvi kysyy Henri-Aleksilta ennen tämän vetoa.

Tunnelmaa tihkunut veto vakuutti Teräsniskan ja Henri-Aleksi sai tuolipaikan, mutta mikään ei ole varmaa ennen kuin kaikki illan esiintyjät ovat päässeet lavalle.

Kuinka Henri-Aleksin käy? Se selviää X Factor Suomi -ohjelmassa.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme