Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -ohjelman luoja Simon Cowell puuttuu julmalla tavalla peliin: "Kuin joku murskaisi unelmat"

X Factor Suomen koelauluista jatkoon selvinneet yhtyeet ja laulajat joutuvat tiukan paikan eteen.

X Factor Suomi on edennyt kutkuttavaan tilanteeseen, jossa koelaulut ovat saatu vihdoin pakettiin ja jatkoon päässeet laulajat ovat jaettu neljään eri kategoriaan. Jokaista kategoriaa ryhtyy valmentamaan yksi kisan tuomareista. 

Tuomarivalmentajina sarjassa loistavat Saara Aalto, Michael Monroe, Mikael Gabriel ja Suvi Teräsniska

Laulajakokelaat ehtivät tuskin ilahtua jatkoon pääsemisestä, kun ohjelman luoja Simon Cowell tekee yllättävän visiitin Helsinkiin videon välityksellä. Videolla Cowell kertoo, että hän nautiskelee pakan sekoittamisesta ja tekee musertavan ilmoituksen, joka saa niin kilpailijoiden kuin tuomarivalmentajienkin polvet tutisemaan. 

Cowell kertoo, että kilpailun seuraavaan vaiheeseen pääsee ainoastaan yhdeksän esiintyjää jokaisesta kategoriasta. Tämä tarkoittaa sitä, että tuomarivalmentajat joutuvat karsimaan osallistujia heti koelaulujen jälkeen.

Karsinta tarkoittaa kotimatkaa monelle esiintyjälle, sillä Teräsniskan tiimissä on 19 laulajaa, Monroen yhtyeitä on 11, Aallon tyttöjä on peräti 17 ja Mikaelin poikia 15. 

Katso Cowellin ilmoitus videolta artikkelin yläosasta. 

X Factor sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme