Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -Raid osallistui lapsena laulukilpailuun – katso suloiset esitykset vuosien takaa!

X Factor Suomi -ohjelman nuorin kilpailija on laulukilpailujen konkari.

X Factor Suomi -ohjelman toinen suora lähetys nähdään tänään sunnuntaina 22. huhtikuuta. Lavalle nousee kilpailun kuusi parasta esiintyjää ja illan teema on unelmat. Peli on kovaa, sillä lähetyksen päätteeksi kahden kilpailijan matka X Factorissa päättyy.

Illan avasi Mikael Gabrielin tiimissä laulava Raid. Hurmuri ei ole ensimmäistä kertaa mukana laulukilpailussa, sillä hän osallistui 11-vuotiaana Kids Sing -ohjelmaan, mistä nähtiin suloisia muistoja lähetyksessä.

Raid tulkitsi suorassa lähetyksessä One Directionin valtaisan hitin Drag Me Down. One Directionin maailmanvalloitus sai alkunsa brittien X Factorista – kenties biisivalinta siivittää myös Raidin samanlaiseen suosioon.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Subilla kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme