Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor Suomessa megayllätys – Simon Cowell passittaa kilpailijoita kotimatkalle

Formaatin luoja Simon Cowell nähdään X Factor Suomi -sarjan seuraavassa jaksossa. Tylystä maineestaan tunnetulla Cowellilla ei ole hyviä uutisia kilpailijoille.

X Factor Suomi -ohjelman viimeiset koelaulut nähdään sunnuntaina 25. helmikuuta. Tämän jälkeen kokelaat jaetaan neljään eri kategoriaan, jotka ovat tytöt, pojat, yli 25-vuotiaat ja yhtyeet. Jokaista kategoriaa alkaa valmentaa yksi kilpailun tuomareista.

Kisan tuomaristossa nähdään Saara Aalto, Mikael Gabriel, Suvi Teräsniska ja Michael Monroe. Tuomarivalmentajat saavat ensi sunnuntaina ikäviä uutisia, kun he kuulevat, että juuri kasatut tiimit hajoavat heti.

Laulajakokelaat ehtivät tuskin ilahtua jatkoon pääsemisestä, kun ohjelman luoja Simon Cowell tekee yllättävän visiitin Helsinkiin videon välityksellä. Videolla Cowell kertoo, että hän nautiskelee pakan sekoittamisesta ja tekee musertavan ilmoituksen, joka saa niin kilpailijoiden kuin tuomarivalmentajienkin polvet tutisemaan. Cowell laittaa tuomarit passittamaan kilpailijoita kotimatkalle. 

X Factor sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme