Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor Suomi alkaa – ensimmäisessä jaksossa luvassa koskettavia koelauluesityksiä

X Factor Suomi alkaa MTV3-kanavan sunnuntai-illoissa. Ensimmäiset koelaulut tuovat tuomareiden eteen toinen toistaan lahjakkaampia laulajia.

Maailmanlaajuisen supersuosion saavuttanut reality-formaatti X Factor nähdään kotimaisena versiona MTV3-kanavalla 4. helmikuuta alkaen.

Tähtituomarit Saara Aalto, Michael Monroe, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel ovat valmiita etsimään Suomen seuraavaa suurta supertähteä. 

Ensimmäinen koelaulupäivä marssittaa heidän eteensä toinen toistaan kovempia ja persoonallisempia esiintyjiä.

Kokelaat tuovat mukanaan ohjelmaan koskettavia tarinoita, jotka saavat niin tuomarit kuin varmasti katsojatkin liikuttumaan. 

X Factor on yksi maailman laajimmin levinneistä ja suosituimmista tv-formaateista. X Factorin ainutkertainen erityispiirre on se, että siihen voivat osallistua sekä nuoret että kokeneemmat lahjakkuudet ja yhtä hyvin yksin laulavat artistit kuin lauluryhmät ja bändit.

X Factorin koelaulut järjestettiin syksyllä Helsingissä. Kilpailijat jaetaan ohjelmassa ryhmiin, joita kutakin luotsaa yksi tuomareista.

Subin Xtra Factor -ohjelma starttaa X Factorin rinnalla maanantaina 5.2. Xtra Factorissa nähdään @blokess-sketsiryhmästä tuttu Matti Roth, jonka kanssa katsojat pääsevät kurkistamaan paikkoihin ja maailmoihin, joita päälähetyksessä ei nähdä. Ohjelmassa ruoditaan myös sunnuntain koelauluesitykset julkkisraadin voimin.

Katsomo-video ei ole saatavilla

X Factor Suomi MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 4.2. klo 19.30 alkaen.
Xtra Factor Subilla maanantaisin 5.2. klo 20.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme