Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor Suomi alkaa keväällä 2018 – tässä ovat ohjelman juontajat!

X Factor Suomi vyöryy MTV3-kanavalle keväällä 2018. Ohjelman juontajina nähdään Viivi Pumpanen ja Ilkka Uusivuori.

X Factor Suomi nähdään MTV3-kanavan tulevassa kevätohjelmistossa. Kilpailijahaku on päättynyt ja koelaulut järjestetään Helsingissä syksyllä. Kuvausten alettua hommiin pääsevät myös ohjelman juontajat, ihastuttava parivaljakko Viivi Pumpanen ja Ilkka "Ile" Uusivuori.

Viivi Pumpanen tunnetaan heittäytyjänä. Samalla asenteella hän aikoo juontaa X Factor Suomen. Pumpanen tietää, millaista esiintyminen on ja kokee, että hänellä on siinä paljon annettavaa kilpailijoille. 

– Tiedän, miltä tuntuu olla yksin lavalla. Uskon, että olen juontajana myös myötätuntoinen. Haluan luoda luottamuksen kilpailijoihin ja nostan ylös, jos usko loppuu. Ja kun lopulta onnistuu, se on iso juttu ja upea hetki, Viivi kertoo.

– Toivon, että mukana on orastavia lahjakkuuksia, jotka kilpailun aikana lähtevät lentoon, hän jatkaa.

Radio- ja tv-juontaja Ilkka "Ile" Uusivuori on innoissaan uudesta pestistään X Factor Suomen juontajana.

– Lähiaikoina on tullut tunne, että haluan ihan uusia haasteita ja jotain supermageeta. X Factor Suomi on juuri sitä, Uusivuori hehkuttaa.

Kilpailijoilta mies toivoo kuulevansa jotain uutta ja tuoretta.

– Se on aikamoinen tulikaste tulla esiintymään tuollaisen tuomariston eteen. Haluan korostaa kilpailijoille, että vaikkei menisi jatkoon, kannatti tulla. Kokemus on tärkein ja sen jokainen vie kotiinsa, Uusivuori kertoo.

Tuomaristossa nähdään suosikkiräppäri Mikael Gabriel, maailmanlaajuiseen menestykseen ponnahtanut pop-tähti Saara Aalto, rocklegenda Michael Monroe sekä iskelmän ja suomipopin supertähti Suvi Teräsniska. Tuomarit toimivat myös kilpailijoiden valmentajina matkalla kohti tähteyttä. 

X Factoriin ovat voineet hakea kaikki vähintään 16 vuotta tänä vuonna täyttävät laulajat ja lauluryhmät. Yläikärajaa ei ole. Kilpailun pääpalkintona on levytyssopimus Sony Musicin kanssa.

X Factor Suomi MTV3-kanavalla keväällä 2018. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme