Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor Suomi -kokelas omistaa koelaulunsa kuolleelle ystävälleen: "Toivottavasti hän näkee, ettei häntä ole unohdettu"

X Factor Suomi -sarjan koelauluissa nähdään niin räjähtävää energiaa kuin koskettavia hetkiäkin.

Brittiläiseen formaattiin perustuva laulukilpailu X Factor Suomi pamahtaa kotikatsojien olohuoneisiin sunnuntaina 4. helmikuuta ensimmäisellä koelaulujaksolla.

Jaksossa onneaan pääsee kokeilemaan muun muassa oululainen Joonas Heikkilä, joka haaveilee baarissa työskentelyn vaihtuvan suuriin estradeihin.

21-vuotias Joonas tunnustautuu suureksi Mikael Gabriel -faniksi. Hän esittää koelauluissa MG:n version Suvi Teräsniskan  Tyhjässä huoneessa -kappaleesta. Nuori mies omistaa koskettavan esityksensä kuolleelle ystävälleen.

– Hän (Mikael Gabriel) puhuu kappaleessa menehtyneestä mummostaan. Käänsin sen mummo-kohdan kaverilleni, joka nukkui pois. Toivottavasti hän voi sieltä taivaasta katsoa esitystä ja nähdä, ettei häntä ole unohdettu, Heikkilä kertoo tuomaristolle ennen esitystään. 

Miten Joonaksen käy? X Factor Suomen ensimmäinen jakso nähdään 4. helmikuuta MTV3-kanavalla. 

Katsomo-video ei ole saatavilla


X Factor Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme