Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor Suomi -livelähetykset lähenevät – vieraaksi saapuu X Factor UK:n voittaja Matt Terry

Uuden supertähden etsintä on käynnissä! X Factor Suomi -ohjelmassa kilpailu kiristyy, kun laulukokelaat ottavat mittaa toisistaan toden teolla. Finaaleissa nähdään nimekkäitä artisteja. 

X Factor Suomi on nyt puolivälissä, ja pian päästään isommalle estradille, kun suorat lähetykset alkavat jaksosta 11 alkaen, 15. huhtikuuta.

X Factorin koelauluissa tuomarit Mikael Gabriel, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Michael Monroe saivat eteensä toinen toistaan kovempia esiintyjiä. Jatkoon päässeet kilpailijat jaettiin neljään eri kategoriaan: tyttöihin, poikiin, yli 25-vuotiaisiin ja yhtyeisiin.

Jaksosta 11. (15.4.) alkaen X Factor nähdään suorina lähetyksinä. Finaaleissa vain timanttiset esitykset kelpaavat. Finaaleissa nähdään esiintymässä kilpailijoiden lisäksi muun muassa Reino Nordin, Pikku G, Roope Salminen & Koirat sekä X Factor UK:n voittaja ja Saara Aallon kilpakumppani Matt Terry.

Juontajat Viivi Pumpanen ja Ile Uusivuori pitävät huolen siitä, että livelähetyksistä ei tule puuttumaan energiaa ja ensiluokkaista estradiviihdettä. 

– Livelähetyksissä on aina se oma fiiliksensä. Kun live lähtee käyntiin, sen jännityksen tuntee vatsassa ja joka puolella. Siitä ei ole paluuta. Läsnäolo on kaikista tärkeintä, Viivi Pumpanen sanoo.

– Olen ikuinen jännittäjä, mutta onneksi oppinut vuosien varrella sen, että virheet ovat inhimillisiä ja opettavat eniten. Se on myös suoran lähetyksen suola – jos jotain sattuu, show must go on.

Ile Uusivuori puolestaan valmistautuu livelähetyksiin rautaisen ammattilaisen ruutiinilla. Kokenutta esiintyjää livelähetykset eivät niinkään jännitä. 

– Odotan eniten esityksiä ja sitä, mitä valmentajat sanovat osallistujista. Rakastan isoja livelähetyksistä. Uskon, että meillä tulee olemaan Viivin kanssa hauskaa, Ile Uusivuori kertoo.

– Minua pelottaa ehkä enemmän se, jos joku sanoo jotain, mistä en saa otettua koppia. Että menee joku vitsi ohi, koska ei ole hereillä. Sellainen jännittää enemmän kuin mokat. Niitä tulee joka tapauksessa, Uusivuori nauraa.

Kaikki kauden finaalilähetykset kuvataan Angel Filmsin studioilla Helsingissä. Ennakkotiedoista poiketen, kauden viimeinen finaalilähetys kuvataan myös Angelilla, ei Metro Areenalla.

Tulevana sunnuntaina karsinnat jatkuvat, kun Mikael Gabrielin (pojat) joukkue joutuu tuolipudotukseen. Tämän jälkeen vuorossa ovat Suvi Teräsniskan (yli 25-vuotiaat) pudotukset. Kisa kovenee tämän jälkeen, kun jaksoissa 9 ja 10 jäljellä olevista kilpailijoista karsitaan puolet pois.

Katso videolta Leyla Kalkanin esitys tuolihaasteessa! 

X Factor Suomi MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Xtra Factor Subilla maanantaisin 5.2. klo 20.30. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme