Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor Suomi -ohjelmaa seurasi lähes 1,1 miljoonaa suomalaista

X Factor Suomi -ohjelmaa seurasi eilen lähes 1,1 miljoonaa suomalaista – finaalilähetyksen lipunmyynti alkaa keskiviikkona.

Lähtölaskenta uuden supertähden etsintään alkoi eilen sunnuntaina, kun X Factor Suomi -ohjelma alkoi MTV3-kanavalla.

Ohjelma tavoitti 1,1 miljoonaa suomalaista, keskikatsojamäärä oli 559 000. Tuleva kausi huipentuu sunnuntaina 6. toukokuuta.

X Factor palasi MTV3-kanavalle vauhdikkaasti. Ohjelma tavoitti eilisillan aikana MTV3-kanavalla 1,1 miljoonaa (1 085 000) suomalaista. Ohjelman keskikatsojamäärä oli 559 000.

X Factorin ensimmäisissä koelauluissa tuomarit Mikael Gabriel, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Michael Monroe saivat eteensä toinen toistaan kovempia esiintyjiä. Ensimmäisistä koelauluista jatkoon pääsivät 12 lahjakasta laulajaa ja kokoonpanoa.

Ensi viikolla jatketaan kisaa, kun tuomarit ovat päässeet vauhtiin ja nostavat vaatimustasoa entisestään. Vain timanttiset esitykset kelpaavat, kun etsinnässä on seuraava suuri nimi suomalaiselle viihdetaivaalle.

X Factor -voittajan palkintona on levytyssopimus Sony Musicin kanssa.

Suorassa lähetyksessä ovat mukana X Factor -finalistit, tuomarit Saara Aalto, Michael Monroe, Suvi Teräsniska, Mikael Gabriel sekä kattava joukko eturivin artisteja. Vierailevat artistit julkaistaan myöhemmin.

Liput finaalilähetykseen ovat myynnissä keskiviikkona 7.2. alkaen Ticketmasterissa.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus ja comScore DAX 

X Factor Suomi MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Xtra Factor Subilla maanantaisin 5.2. klo 20.30. 

Juttua korjattu 15.3. kello 10:20: Ennakkotiedoista poiketen X Factor Suomi -finaali järjestetään Angel Filmsilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme