Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor Suomi -voittaja häkeltyi saavutuksestaan: "Kiitos aivan valtavasti"

X Factor Suomi -ohjelman voiton napannut Tika Liljegren koki äärimmäistä onnea ja kiitollisuutta kuullessaan voitostaan suorassa televisiolähetyksessä sunnuntaina 6.5.

Tika Liljegrenin matka X Factor Suomi -ohjelmassa päättyi iloisesti, kun hänet julistettiin koko kilpailun voittajaksi. Tikan oli vaikea saada sanaa suustaan, kun häntä haastateltiin heti voiton jälkeen.

– Minusta tuntuu todella hyvältä, enkä tiedä, mitä sanoa! häkeltynyt Tika hihkui.

Tikan laulutaitoja on ylistetty läpi ohjelman koko kauden. Tikalta on kuultu kilpailun aikana kaikkea aina räpistä voimaballadeihin ja hän on ottanut ilolla vastaan kaiken saamansa palautteen. Erityisen kiitollinen laulaja on lähipiirilleen ja kaikille häntä äänestäneille.

– Haluan vain sanoa, että kiitos aivan valtavasti, Tika kiitteli.

X Factor Suomi -ohjelman kaikki jaksot löydät Katsomosta!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme