Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -tuomari Mikael Gabriel kihlautui vuosi sitten Playboy-mallin kanssa – tällainen on miehen tumma kaunotar

X Factor Suomi -tuomarina toimivan Mikael Gabrielin kihlattu on kansainvälisestikin tunnettu Playboy-malli. 

Hiphop-tähti ja yksi X Factor Suomi -ohjelman tuomareista Mikael Gabriel on kihloissa Playboy-mallin kanssa. Norjalais-espanjalainen Triana Iglesias on 35-vuotias

Pari tapasi toisensa toukokuussa 2015 Tukholmassa. Heidän välilleen syntyi välittömästi vahva vetovoima, mutta tähän asti he ovat asuneet eri maissa etäsuhteessa. Pariskunta kihlautui vuosi sitten tammikuussa. 


Palyboy-uransa lisäksi Iglesias on juontanut Norjan Paratiisihotellia sen kaikilla kahdeksalla tuotantokaudella ja osallistunut Norjan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.


Mikael Gabriel nähdään torstaina 8.2. myös Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme