Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -tuomari Mikael Gabriel paljastaa – tämä kilpailija teki lähtemättömän vaikutuksen

X Factor Suomen koelauluissa on nähty toinen toistaan upeampia laulajia, jotka haaveilevat muusikon urasta. Tuomarivalmentaja Mikael Gabriel paljastaa, kuka jätti häneen erityisen jäljen.

X Factor Suomi on ohjelma, jossa etsitään uutta supertähteä kotimaiselle musiikkitaivaalle. Brittiläiseen formaattiin perustuvassa ohjelmassa koelauluihin ovat tervetulleita kaikki 16 vuotta täyttäneet. Muita ikä- tai genrerajoja ei ole ja myös bändit pääsevät näyttämään osaamisensa.

Koelaulujen jälkeen kokelaat jaettiin neljään eri kategoriaan, jotka ovat tytöt, pojat, yli 25-vuotiaat ja yhtyeet. Jokaista kategoriaa valmentaa yksi kilpailun tuomareista. Tuomarivalmentajina ohjelmassa nähdään rokkikukko Michael Monroe, kotimaisen musiikin supertähti Suvi Teräsniska, suosikkiräppäri Mikael Gabriel ja maailmallakin menestystä niittänyt laulaja Saara Aalto.

Jo koelauluissa osa kokelaista teki tuomareihin lähtemättömän vaikutuksen. Mikael Gabriel paljastaa, kuka jäi erityisesti hänen mieleensä.

– Siellä on yksi sellainen Saara-fani, tosi ihana tyttö, joka on pukeutunut prinsessaksi. Katsoin häntä ja ajattelin, että onpa kivat esiintymisvaatteet. Hän halusi laulaa musikaalikappaleen, koska hän oli niin iso Saara-fani, räppäri kertoo.

– Sitten hän kertoi, että tämä on hänen arkiasusteensa, että hän käyttää niitä prinsessavaatteita ihan koulussa ja arkena kaupungilla kävellessään. Se on niin erilaista, että häntä kiusataan varmasti niin paljon, mies huokaa.

Oululainen Helena Suomala, 18, nähtiin X Factor Suomi -ohjelman ensimmäisessä koelaulujaksossa.

Japanilaista lolitatyyliä rakastava Helena on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kokea paljon, myös raskaita asioita. Koulukiusaamisesta kärsinyt Helena sairastui yläkoulun viimeisellä luokalla anoreksiaan. 

Prinsessapukuun sonnustautunut laulaja varasti Mikael Gabrielin sydämen välittömästi.

– Sen tytön tarina oli niin ihana, että se jäi mieleen. Vaikkei suoritus itsessään ollut maailman hulluin laulusuoritus, se tarina ja mimmi itsessään oli niin mahtava, että olin ihan myyty.

X Factor sunnuntaisin MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme