Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -tuomari Saara Aallosta vuoden positiivisin suomalainen

Valinnan teki Positiivareiden ja Suomen Nuorkauppakamareiden raati.

Saara Aalto, 30, on valittu vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi.

Raati vaikuttui laulajan valoisasta persoonasta, sitkeydestä ja rohkeudesta kulkea omaa tietään kohti unelmia. Raati korosti Aallon päämäärätietoisuutta ja pitkäjänteistä työtä alalla, jolla menestyminen on vaikeaa.

Viime vuoden positiivisin suomalainen oli urheilutoimittaja Kaj Kunnas.

Raati myönsi positiivisuuden elämäntyöpalkinnon 2017 balettitanssija Minna Tervamäelle, 49. Hän on toiminut Suomen Kansallisbaletin tähtitanssijana.

Vuodesta 1993 lähtien jaettu kunniamaininta annettiin tänä vuonna 25. kerran.

Saara Aalto on yksi ensi keväänä MTV3-kanavalla nähtävän X Factorin tuomareista. Tuomaristossa nähdään Aallon lisäksi Mikael Gabriel, Michael Monroe ja Suvi Teräsniska.

X Factor Suomi MTV3-kanavalla keväällä 2018.

Katso alla Saara Aalto -aiheisia videoita!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme