Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -tuomariksi ryhtyvä Michael Monroe Radio Cityn haastattelussa: "Persoonallisuus ja tunne tärkeintä"

X Factor -tuomariksi hyppäävä Michael Monroe muistuttaa tähdeksi haluavia pysymään uskollisena itselleen.

Ensi keväänä alkaa uuden tähden metsästys Suomen musiikkitaivaalle, kun X Factor Suomi pärähtää ruutuun. Tulevalla kaudella tuomarivalmentajina nähdään rock-ikoni Michael Monroe, suosikkiräppäri Mikael Gabriel, kotimaisen musiikin rautainen ammattilainen Suvi Teräsniska sekä X Factor UK:ssa hopealle yltänyt laulajatähti Saara Aalto.

Radio Cityn haastattelussa vieraillut Michael Monroe kertoi itse lähteneensä mukaan tuomaristoon Saara Aallon innoittamana. Aikaisemminkin kykykisoja tuomaroinut Monroe innostui myös ohjelman laajasta skaalasta. 

– Mikä hienointa, X Factor -ohjelmaan voi osallistua myös bändejä, siitäkin innostuin, hän hehkutti haastattelussa.

Monroe antoi myös radiohaastattelussa vinkkejä tähdeksi haluaville. 

– Ole itselle uskollinen, seuraa sydämen ääntä ja äläkä tee kompromisseja vääristä syistä. Persoonallisuus ja tunne ovat jopa tärkeämpiä kuin tekniikka. Pysykää uskollisena itsellenne!

X Factor Suomen koelaulut ovat Helsingissä syyskuun lopussa 2017. Kilpailijahaku päättyy 31.7.2017. Hae mukaan täällä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme