Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -tuomaristossa riittää erimielisyyksiä – Saara Aalto: "Olemme kaikki oikealla tavalla diivoja"

Laulajien ja bändien pitää vakuuttaa kolme neljästä tuomarivalmentajasta päästäkseen jatkoon X Factor Suomi -ohjelmassa.

Brittiläiseen formaattiin perustuvassa X Factor Suomi -ohjelmassa koelauluihin toivotetaan tervetulleeksi kaikki 16 vuotta täyttäneet kokelaat. Koelaulujen jälkeen kokelaat jaetaan neljään eri kategoriaan, jotka ovat tytöt, pojat, yli 25-vuotiaat ja yhtyeet.

Jokaista kategoriaa alkaa valmentaa yksi kilpailun tuomareista. Tuomarivalmentajina nähdään kotimaisen musiikin supertähti Suvi Teräsniska, rokkikukko Michael Monroe, koko kansan suosikkiräppäri Mikael Gabriel ja kansainvälistäkin menestystä niittänyt Saara Aalto.

Ohjelman koelauluissa nähdään toinen toistaan lahjakkaampia esityksiä, mutta aina tuomariston mielipide ei ole aivan yhtenäinen. Saara Aalto kertoo, että erimielisyyksiä ratkotaan kuitenkin hyvässä hengessä.

– Edustamme kaikki eri genrejä ja olemme oikealla tavalla diivoja omissa genreissämme. Kukaan meistä ei ole keskilinjan kulkija, oikeastaan olemme kaikki aika övereitä. Ja se on mahtavaa, Aalto toteaa MTV.fin haastattelussa.

– Olemme niin intohimoisia, että meidän on helppo työskennellä yhdessä. Ei tarvitse egoilla tai olla vaikeita. Sen takia meillä on ollut niin kivaa yhdessä.

Juuri intohimoa Aalto peräänkuuluttaa myös kokelaiden osalta.

– X Factor on juuri ihmisen intohimo, joka näkyy ulospäin jollain tavalla. Ihmisellä täytyy olla oma juttu, jonka uskaltaa näyttää. Se juttu voi olla vähän piileväkin niin, että siitä näkee vain vilahduksen, mutta se tekee tyypistä mielenkiintoisen, laulaja kuvailee.

Katsomo-video ei ole saatavilla


X Factor sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor maanantaisin kello 20.30 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme