Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -tuomarit paljastavat ohjelman kuvauksista: "Tunteet ovat nousseet monta kertaa pintaan"

Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel kertovat SUBin haastattelussa tulevasta X Factor -kaudesta. 

X Factor Suomi alkaa pian MTV3-kanavalla. Tuomarit Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel kertoivat SUBin haastattelussa, mitä tuleva kausi pitää sisällään. 

– Kilpailijat ovat olleet uskomattomia. Heillä on hienoja tarinoita ja taso on ollut ihan huikea, Mikael Gabriel sanoo. 

– X Factor on siitä mielenkiintoinen formaatti, että se on avoin kaikille. Tulevalla kaudellakin nähdään paitsi laulajia myös erilaisia kokoonpanoja, Teräsniska komppaa. 

Subin kanavaäänenä toimiva Kristoffer Ignatius kysyy, onko tuomareilla meinannut nousta tunteet pintaan, kun he ovat kuunnelleet kilpailijoiden tarinoita. 

– On erityisesti sellaisissa tilanteissa, joissa henkilö on kertonut, että tämä on hänen viimeinen mahdollisuutensa toteuttaa unelmansa. Ne tilanteet, joissa pitäisi sanoa ei, mutta ei kuitenkaan pysty, ovat niitä, joissa tunteet nousevat pintaan, Mikael Gabriel sanoo. 

Hän myöntääkin, että kuvauspäivien alkaessa tuomareiden rima oli vielä alhaalla ja jatkoon pääsi sellaisia kilpailijoita, jotka eivät todennäköisesti olisi päässyt jatkoon enää kuvausten lopussa. 

– Täytyy pitää mielessä se, että emme voi mielistellä ketään. On vaan pakko kertoa raaka totuus. Myös kilpailijoille on tärkeää saada totuudenmukaista palautetta, Mikael sanoo. 

X Factor alkaa MTV3-kanavalla keväällä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme