Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor UK:n voittaja Matt Terry laittaa Saara Aallon tiukkaan paikkaan: "Jos et päästä häntä jatkoon, en puhu sinulle enää"

X Factor UK:n voittaja Matt Terry ihastui suomalaisen Fanny Falkin herkkään tulkintaan siinä määrin, että vaati Saara Aaltoa pitämään kilpailijan jatkossa. 

X Factor Suomi -kilpailu on edennyt vaiheeseen, jossa kilpailijakokelaat pääsevät esiintymään yksityisesti tuomareille.

Saara Aalto valmentaa ohjelmassa tyttöjä, joita on tässä vaiheessa enää neljä jäljellä. Illan päätteeksi kaksi tytöistä joutuu jättämään kilpailun ja kaksi pääsee 15.4. alkaviin livelähetyksiin.

Saara Aalto on ottanut vaikean valinnan tueksi vuoden 2016 Iso-Britannian X Factor voittaja Matt Terryn. Kaksikko tutustui, kun Saara Aalto kilpaili X Facto UK:n voittajan tittelistä Terryn kanssa. 

Brittilaulaja ihastuu kuullessaan 19-vuotiaan helsinkiläistytön Fanny Falkin version EllinooranMinä elän -kappaleesta.

– Hän on suosikkini, ja jos et päästä häntä jatkoon, en puhu sinulle enää koskaan. Haluan nähdä hänet uudelleen, voisiko hän tulla takaisin? Terry kertoo hurmaantuneena.

Katso Fanny Falkin huikea suoritus videolta!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme