Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor UK -voittaja Matt Terry ja rohkeat taustatanssijat valloittivat suomalaislavan – antoi finalisteille viime hetken vinkin

Matt Terry esitti valloittavan esityksen X Factor Suomi -ohjelman finaalilähetyksessä sunnuntaina 6.5.

X Factor UK -ohjelmassa Saara Aallon kanssa kisannut Matt Terry saapui X Factor Suomi -ohjelman finaalilähetykseen esiintymään.

Terry pisti finaalilähetyksen vauhdikkaasti käyntiin ja antoi kisan voitosta kilpaileville Tikalle ja Hanna-Maarialle kullanarvoisen neuvon. 

– Kun olin samassa tilanteessa, ajattelin, että minun täytyy antaa kaikkeni ja antaa vain mennä. Eli antakaa mennä! Terry neuvoi X Factor -finalisteja.

​​​​​​​

Katso Matt Terryn esitys kokonaisuudessaan videolta artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi -finaali sunnuntaina kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi sunnuntaina kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme