Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factor -räppäriltä yllätys pudotuksen jälkeen: Julkaisi heti omaa musiikkia!

X Factor Suomi -ohjelmasta ensimmäisen livelähetyksen jälkeen lähtöpassit saaneesta rapduo SANAsta tuttu räppäri julkaisi uuden singlen. 

Sanna Rönnbergin ja Laura "Rela" Wäreen räppiduo SANA putosi X Factor Suomi -ohjelman ensimmäisessä livelähetyksessä sunnuntaina 15. huhtikuuta.

Rönnberg ei jäänyt makaamaan laakereilleen, sillä räppäri julkaisi perjantaina 20. huhtikuuta uuden singlen, jossa on mukana Happoradion laulajana tunnettu Aki Tykki

Rönnberg kertoo tavanneensa Tykin viime vuonna Unelmakiihdyttämö-projektin ansiosta, jossa oli 24 tuntia aikaa tehdä kappale toisen artistin kanssa.

– Olimme pari ja kappale syntyi aikataulussa. Biisiä ei kuitenkaan ikinä julkaistu ja se jäi kaivelemaan.

Tykin mukaan projektissa tehdystä yhteistyöstä jäi artistille hyvä tunne. 

– Unet jäivät muutamaan tuntiin, mutta syntyipähän laulu. Seuraavana päivänä biisi rusikoitiin kasaan ja illaksi lensin jo kotiini Helsinkiin. Unelmakiihdyttämö-projektista ei lopulta tullut mitään sen kummempaa, mutta biisistämme jäi sen verran hyvät fiilikset, ettemme halunneet antaa sen hautautua.

SANAN lisäksi X Factorista putosi ensimmäisessä livessä Viktorio Angelov.

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Artikkelia päivitetty 24.4. kello 12.40: Uudella kappaleella on mukana ainoastaan Sanna Rönnberg ja Aki Tykki. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme