Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factorin äänestysmalli muuttuu: "Valta voittajasta säilyy katsojilla"

X Factor Suomi -ohjelman äänestysmalli vaihtuu aiemmin ilmoitetusta.

X Factorissa alkaa sunnuntaina 15.4. livevaihe ja ennalta ilmoitettuun äänestysmallin tulee muutos. Koska kilpailijoiden taso on niin korkea, putoaa tulevassa lähetyksessä kaksi esiintyjää neljän sijaan.

– Nähtyämme ja varsinkin kuultuamme jäljellä olevat upeat laulajat harjoituksissa, teimme päätöksen siirtyä takaisin normaaliin äänestysmalliin – samaan, mitä X Factor UK:ssakin käytetään. Valta voittajasta säilyy katsojilla koko ajan, paljastaa ohjelman vastaava tuottaja Tomi Suomela

– Haluamme, että katsojat pääsevät nauttimaan finalistien esityksestä enemmän ja siksi teimme päätöksen palata takaisin normaaliin äänestystapaan. Myös kilpailijamme olivat todella iloisia uutisen kuultuaan, Suomela jatkaa.

Neljänä perättäisenä sunnuntaina nähtävissä livelähetyksissä kussakin kaksi vähiten yleisöääniä saanutta esiintyjää joutuu jättämään kilvan. 

– Kolmessa tulevassa finaalissa tippuu siis kaksi esiintyjää ja näin ollen viimeiseen jää kaksi parasta, Suomela tarkentaa.

Sunnuntaina 15.4. X Factorin ensimmäisessä livelähetyksessä on teemana ykköshitit ja luvassa on energisiä esityksiä. Tulevassa lähetyksessä myös ohjelman juontajat Viivi Pumpanen ja Ilkka Uusivuori heittäytyvät ennennäkemättömällä tavalla.

–  Tulemme kuulemaan tuttuja kappaleita jotka ovat viime aikoina olleet soittolistojen kärjessä. Ohjelman aloittaa mahtava yllätysnumero jossa juontajamme Ile ja Viivi heittäytyvät todella hienosti, Suomela hehkuttaa.

X Factor MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Katso myös Xtra Factor heti päälähetyksen jälkeen suorana Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme