Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factorista lähtöpassit saanut SANA: "Olo on helpottunut"

X Factor Suomi -ohjelman suorat lähetyksen polkaistiin käyntiin eilen sunnuntaina. Kahdeksasta kilpailijasta kaksi joutui lähtemään kotimatkalle. 

Ensimmäisenä X Factor -livelähetyksissä putosi vähiten yleisöääniä saanut räppiduo SANA. Toisena livelähetyksistä kotiin lähetettiin Viktorio Angelov.

SANA-räppiduossa yleisöä viihdyttivät Sanna Rönnberg ja Laura ”Rela” Wäre. Kaksikolta on kisan aikana kuultu niin omaa musiikkia kuin tulkintoja Mikael Gabrielin ja Haloo Helsingin hiteistä.

Suoran lähetyksen jälkeen Sanna kertoi olevansa tyytyväinen niin kaksikon esitykseen kuin koko X Factor -matkaan yleensä. 

– Mielestäni meillä meni aika hyvin. Ei kyllä todellakaan niin kuin me suunniteltiin, kaikki mahdolliset muuttujat tapahtuivat esityksen aikana, Sanna nauraa. 

– Nyt olo on helpottunut, olen ihan tyytyväinen tähän tulokseen. 

Illan suurin väärys Sannan mielestä olikin se, että Viktorio joutui lähtemään kotimatkalle. 

Katso SANAn liveveto videolta artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme