Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

X Factorista tutun räppärin ura kovassa nosteessa: "Tavoittelen ihan tosissani isompaa läpimurtoa"

X Factor Suomi -ohjelman finaaliin yltänyt räppäri SANA julkaisi uutta musiikkia. 

VIDEO: Miten Robinin jättihitti taipuu räpiksi?

X Factor Suomi -ohjelmasta suomalaisten tietoon ponnistanut oululaisräppäri SANA julkaisi tänään tiistaina 3. heinäkuuta uuden soolokappaleen. SANA eli Sanna Rönnberg kertoo tiedotteessa, että kappale on tarina parisuhteen päättymisestä. 

– Biiseissäni pyöritään pitkälti ihmissuhteiden ympärillä. Tässä katsottiin parisuhteen loppumista vähän eri kulmasta ja toivon biisin voimaannuttavan monia, räppäri kuvailee. 

X Factorissa Rönnbergin kanssa lavalla nähtiin Laura "Rela" Wäre, joka tulkitsi kisakappaleiden lauluosuudet. Uudessa kappaleessaan Rönnberg ottaa myös lauluosuudet haltuun ihan itse. 

– Kyllähän se vähän jännitti laulaa. Olen aina vain räpännyt, koko elämäni. Paljastetaan kuitenkin, ettei tämä ollut viimeinen kerta, hän kertoo salamyhkäisenä. 

Rönnberg on tehnyt musiikkia teini-ikäisestä saakka, mutta aiemmin päihdeongelmat hidastivat uralla etenemistä. 

– Minulla on ollut alkoholiongelmaa. Se hidasti ja ajoittain jopa esti musiikin tekemisen. Nyt olen kolmatta vuotta täysin raittiina ja tavoittelen ihan tosissani isompaa läpimurtoa. Se mun unelma, on ollut aina, hän hehkuttaa. 

Tänä kesänä Rönnberg pääsee toteuttamaan pitkäaikaisen unelmansa isoilla lavoilla esiintymisestä, sillä nainen nousee lavalle muun muassa Oulun Qstockissa ja Rovaniemen Simerockissa.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme