Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Xtra Factor paljastaa tapahtumat kulissien takaa – juontajaksi suosittu sometähti

Xtra Factor jatkaa siitä, mihin X Factor loppuu. Xtra Factoria luotsaa sosiaalisessa mediassa tunnetuksi tullut Matti Roth. 

Subin Xtra Factor on viikoittainen katsaus X Factor Suomen kulisseihin, jota juontaa sometähti Matti Roth, 24. Katsojat pääsevät kurkistamaan paikkoihin ja maailmoihin, joita päälähetyksessä ei nähdä. Matin matkassa tulevat tutuksi niin kilpailijoiden todellinen kuvauspäivän arki kuin tuomareiden pukuhuoneet.

Matti on koonnut ympärilleen myös asiantuntevan raadin, jonka seurassa ruoditaan X Factorin käänteet, esitykset ja kilpailijoiden vaatekaapit.

Matti kuuluu Blokess–nimiseen ryhmään, joiden sketsit ovat valtavan suosittuja sosiaalisessa mediassa. Sen sijaan televisiossa Mattia ei olla aiemmin nähty.

– Odotan tulevaa pestiä sekä innolla että kauhulla! Alkaa tässä vähän jo kylmä hiki tulla kämmeniin, kun kokemusta vastaavista pesteistä on yhtä paljon kuin Suomen jalkapallomaajoukkueella arvokisoista, mies vitsailee. 

– Ihan mahtavaa, että minulle on annettu tällainen mahdollisuus. Olen sairaan innoissani koko ohjelmasta ja mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää. 

Matin johdolla Xtra Factorissa pureudutaan kulissien takaiseen elämään sekä kaikkeen mahdolliseen musiikkiin liittyvään ja liittymättömään nauruhermoja säästelemättä.


Päälähetyksen juontajina nähdään Viivi Pumpanen ja Ile Uusivuori.

Tulevalla kaudella X Factorin tuomaristossa nähdään maailmanlaajuiseen menestykseen ponnahtanut pop-tähti Saara Aalto, rocklegenda Michael Monroe, iskelmän ja suomirockin supertähti Suvi Teräsniska sekä Suomi-hiphopin tämän hetken kuumin nimi Mikael Gabriel. Tuomarit toimivat myös kilpailijoiden valmentajina huikealla matkalla kohti tähteyttä.

X Factor MTV3-kanavalla keväällä 2018!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme