Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Yleisö villiintyi! X Factor -kilpailija vakuutti varmalla vedollaan: "Saisi olla enemmänkin säröjä"

X Factor Suomi -kilpailun ensimmäisen suoran lähetyksen teema on jättihitit.

X Factor Suomi -ohjelman ensimmäinen livelähetys nähdään MTV3-kanavalla tänään sunnuntaina. Suorassa lähetyksessä kilpailun kahdeksan parasta laulajaa pistävät parastaan ja illan päätteeksi kaksi kilpailijaa joutuu jättämään X Factor -lavat.

Suvi Teräsniskan valmennuksessa X Factor -taivaltaan kulkenut Henri-Aleksi hurmasi tuomariston tulkinnallaan Samuli PutronOlet puolisoni nyt -hitistä. Pehmeä-äänistä palomiestä säesti lavalla ihastuttava jousikvartetti.

Tuomaristo totesi miltei yhteen ääneen, että Henri-Aleksin esitys hipoi täydellisyyttä. 

– Saisi olla enemmän vihreitä, sitten olisi kelvannut minullekin. Tykkään säröistä, Michael Monroe suitsuttaa ja toteaa, että Henri-Aleksi on todennäköisesti heittämällä jatkossa.

Katso esitys kokonaan videolta artikkelin yläosasta!

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor sunnuntaisin kello 21 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme