Mainos
Mainos
X Factor Suomi
MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30
Lisätiedot

X Factor Suomi on laulukilpailu, jossa etsitään laulajia ja lauluryhmiä, jotka rakastavat esiintymistä, osaavat laulaa, uskovat omiin kykyihinsä ja joissa on sitä suurta menestykseen tarvittavaa tähtipölyä. Ohjelman tuomareina nähdään Michael Monroe, Saara Aalto, Suvi Teräsniska ja Mikael Gabriel.

Yllätyspudotus X Factorissa – Michael Monroe turhautuu: "Lopetan välittämisen nyt"

Menneiltä vuosikymmeniltä tuulahduksen tuonut Alex ei selvinnyt jatkoon kiperästä neljän tuolin haasteesta. 

X Factor Suomi -ohjelmassa eletään jännittäviä aikoja, kun kilpailijat ottavat osaa neljän tuolin haasteeseen.

Kilpailussa on neljä joukkuetta, joista jokaista valmentaa yksi kilpailun tuomareista. Mikael Gabriel valmentaa poikia, Saara Aalto ohjeistaa tyttöjä, Suvi Teräsniska luotsaa yli 25-vuotiaita ja Michael Monroe valmentaa bändejä. 

Jokainen joukkue osallistuu vuorollaan neljän tuolin haasteeseen, jossa tuomarivalmentaja joutuu lähettämään tiimistään yli puolet kotiin. Tänään sunnuntaina 18. maaliskuuta haasteeseen tarttuvat Mikael Gabrielin valmentamat pojat ja illan päätteeksi yhdeksästä kilpailijasta jäljellä on enää neljä. 

Kisassa koettiin suuria tunteita, kun MG päätti jättää 21-vuotiaan Alexin ilman tuolipaikkaa. Päätös sai aikaan äänekkäitä buuaksia ja myös tuomarikollega Michael Monroe kyseenalaisti Alexin kohtalon. 

– Lopetan välittämisen nyt, Monroe totesi ykskantaan Alexin lähdettyä lavalta.

Katso Alexin esitys videolta artikkelin yläosasta. 

X Factor Suomi sunnuntaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Xtra Factor Suomi maanantaisin kello 20 Subilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme