Mainos
Mainos

10 kiloa amfetamiinia takavarikoitiin

Huumeiden levittäjiltä takavarikoitiin Oulussa ja Lahdessa yli 40 000 annoksen huumesatsi, tuhansia euroja käteistä sekä aseita.

Oulussa ja Lahdessa on paljastunut laaja huumausaineiden levitysorganisaatio. Poliisi on takavarikoinut 10 kiloa amfetamiinia, 25 000 euroa käteistä sekä useita aseita.

Oulun poliisi aloitti jutun tutkinnan viime vuoden alussa tiedustelemalla ja tarkkailemalla epäilemiään henkilöitä. Tutkinta laajeni myöhemmin Lahteen. Amfetamiinista kuusi kiloa löytyi kätkettynä maastoon Lahden alueella ja neljä kiloa Oulun alueella Tyrnävällä.

Amfetamiinin arvo katukaupassa olisi ollut lähes puoli miljoonaa euroa, ja siitä olisi riittänyt yli 40 000 annokseen. Jakamalla aine annosmäärä ja kauppa-arvo olisi ollut mahdollista jopa tuplata.

Vangittuna on kolme henkilöä Oulussa ja kolme Lahdessa. Poliisin mukaan organisaatiolla on yhteyksiä järjestäytyneisiin rikollisryhmiin.

Rikosta käsitellään Lahden osalta loppukesästä ja Oulun osalta lokakuussa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme